یکشنبه ۱۸ اردیبهشت ۰۱ ۰۱:۵۶ ۹ بازديد
ویتامین سی برای پیشگیری از سرطان
شواهد اپیدمیولوژیک نشان میدهد که مصرف بیشتر میوهها و سبزیجات با کاهش خطر ابتلا به بسیاری از انواع سرطان مرتبط است. این موضوع به خاطر سطح ویتامین C بالایی است که در این مواد یافت میشود.
همانطور که می دانید ویتامین C تشکیل مواد سرطان زا همچون نیتروسامین را در داخل بدن محدود میکند، پاسخ سیستم ایمنی را متعادل می سازد و به خاطر عملکرد آنتی اکسیدانی خود میتواند اسیب اکسیداتیو که منجر به سرطان میشود را کاهش دهد.
- ۰ ۰
- ادامه مطلب
- ۰ نظر